• De afgelopen twee weken heeft René van der Kooij van All Sports Academy twee demonstratietrainingen verzorgd bij JO19-1 en JO17-1.

Zes weken geleden hebben wij met de trainers van de selectieteams aandacht besteed aan de aansluiting tussen het middenveld en de aanvalslinie. Hiervoor hebben wij met elkaar een aantal opties doorgenomen. Nu heeft René van der Kooij in de vorm van een partijvorm laten zien hoe je dit in de praktijk kunt uitvoeren en welke aanwijzingen de coach/leider kan geven aan zijn spelers.

Goed om al snel een dynamischer middenveld te zien trainen. De komende weken zullen de trainers dit verder gaan oppakken met de spelers. Ook zullen wij dit in een onderling wedstrijdverband verder gaan oefenen.