• Op maandagavond 14 juni 2021 organiseert S.V. Lopik samen met de VriendenLoterij voor de vierde keer een speciale belactie met als doel geld op te halen voor onze club.

De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. Minimaal 40% van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. En juist in deze tijd kunnen we deze inkomsten heel goed gebruiken.

De VriendenLoterij is een loterij waarbij je meespeelt met je mobiele telefoonnummer als lotnummer en 14 keer per jaar een trekking plaatsvindt. De te winnen prijzen variëren van kleine prijzen tot wel € 100.000,-!

Een aantal teams van S.V. Lopik zal op maandagavond 14 juni vanaf 18:30 uur gaan bellen met de vraag of je - via de VriendenLoterij - S.V. Lopik wilt steunen. Alvast hartelijk dank voor jouw steun!