• BOSA-subsidie goedgekeurd: kunstgrasveld nu heel dichtbij!

  13 nov 2023
 • Afgelopen week heeft Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I) ons gemeld dat onze subsidieaanvraag voor de aanleg van een kunstgrasveld is gehonoreerd. Dit betekent dat onze lang gekoesterde wens werkelijkheid wordt: de aanleg van een kunstgrasveld op ons sportpark!

  Welke stappen worden de komende periode gezet?

  • We gaan nu in gesprek met aannemingsbedrijf CSC over de mogelijke startdatum van de werkzaamheden voor de aanleg van het kunstgrasveld op ons sportpark (locatie: veld 2). Vanzelfsprekend willen we graag zo spoedig mogelijk aan de slag gaan. We zijn echter wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

  • Op woensdag 22 november 2023 vindt er vanaf 19:30 uur een Buitengewone Algemene ledenvergadering plaats om goedkeuring te krijgen van alle seniorenleden (pupillen en junioren hebben conform onze statuten geen stemrecht) voor de aanleg van een kunstgrasveld. Voor deze goedkeuring dient tenminste twee derde van de leden aanwezig te zijn. Indien geen twee derde van de leden aanwezig is, wordt er een tweede vergadering gehouden. Ongeacht het aantal aanwezige leden kan er dan een besluit worden genomen, mits met een meerderheid van tenminste twee derde van de uitgebrachte stemmen.

  We zijn heel blij dat we mede dankzij de bijdrage van alle deelnemers aan ons obligatieplan een kunstgrasveld op ons sportpark kunnen gaan realiseren! Het gaat absoluut een positieve impact hebben op onze vereniging en vormt een solide basis voor de toekomst van onze club.

  Vanzelfsprekend houden we je de komende periode op de hoogte van alle ontwikkelingen.