• Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november jl. heeft het demissionair kabinet aanvullende maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen gaan ons als voetbalvereniging helaas ook weer treffen. Het gaat om de volgende regels:

- Publiek bij wedstrijden en trainingen is helaas niet meer welkom.
    Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.

- Voor het betreden van een binnenruimte van onze sportlocatie, zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, kantine en het buitenterras, heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 18 jaar).
    Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en alle vrijwilligers. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnenlocaties wel een coronatoegangsbewijs tonen.

- Om alles zo snel en efficiƫnt mogelijk te laten verlopen, wordt jouw coronatoegangsbewijs bij de ingang van het clubgebouw gecontroleerd. Indien je geen geldig coronatoegangsbewijs kunt tonen, kunnen wij je helaas niet toelaten in de kantine, op het terras en in de kleedkamers.

- De kantine is vanaf 20.00 uur gesloten.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Wij doen een dringend beroep op je om zelf ook je verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van het kunnen betreden van alle binnenruimtes en het buitenterras.

Verder blijven de basisregels van toepassing. Dus:

- blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD. Ook als je al geprikt bent.
    - was regelmatig je handen met zeep.
    - houd 1,5 meter afstand van anderen.
    - schud geen handen.
    - hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

Dank voor je medewerking!

Bestuur S.V. Lopik