• Het bestuur van S.V. Lopik verzoekt haar leden, ouders van jeugdleden en alle bezoekers aan het sportpark van S.V. Lopik het onderstaande aandachtig door te nemen. Als we ons allemaal aan de richtlijnen houden, dan beperken we de kans op besmetting en krijgen we de verspreiding van het coronavirus onder controle.

Stap voor stap kan steeds meer. Als de ziekenhuiscijfers het toelaten, zetten we op 19 mei de tweede stap van het openingsplan. Dit betekent dat vanaf dat moment de onderstaande maatregelen gelden:

- Buiten sporten in groepsverband kan weer, maar er zijn wel voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand.
    - Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
    - Bij trainingen is er alleen toegang voor spelers, trainers/leiders en noodzakelijke vrijwilligers.
    - Ouders brengen hun kinderen tot aan het toegangshek en gaan daarna weer weg.
    - De kantine en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
    - Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
    - De materiaalruimte bij het trainingsveld kan slechts door één persoon tegelijk worden betreden.
    - Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.

Wij doen een dringend beroep op alle leden en vrijwilligers om zich hieraan te houden.

Houd je aan alle veiligheids- en hygiëneregels!
    - Was je handen voor en na de training.
    - Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
    - Schud geen handen.
    - Houd 1,5 meter afstand.
    - Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
    - Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38° C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
    - Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID-19).

Bestuur S.V. Lopik

Protocol verantwoord sporten bij S.V. Lopik