• Het bestuur van S.V. Lopik verzoekt haar leden, ouders van jeugdleden en alle bezoekers aan het sportpark van S.V. Lopik het onderstaande aandachtig door te nemen. Als we ons allemaal aan de richtlijnen houden, dan beperken we de kans op besmetting en krijgen we de verspreiding van het coronavirus onder controle.

Na de aangekondigde versoepelingen geldt per 26 juni 2021 dat nagenoeg alle maatregelen zijn vervallen. Wel blijven een aantal zaken van toepassing:
    - Publiek is weer welkom op ons sportpark. Wel blijft voor hen de anderhalve meter-regel van toepassing.
    - Sportkantine is open waarbij er geen mondkapjesplicht meer is.

Daarnaast blijven de basisregels van toepassing. Dus:
    - Was regelmatig je handen met zeep.
    - Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
    - Schud geen handen.
    - Houd 1,5 meter afstand.
    - Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
    - Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38° C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
    - Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID-19).

Wij doen een dringend beroep op alle bezoekers van ons sportpark om zich hieraan te houden.

Bestuur S.V. Lopik

Protocol verantwoord sporten bij S.V. Lopik