• Het seizoen voor de jeugd is nagenoeg ten einde. De trainers en coaches zijn wederom van onschatbare waarde gebleken en hebben deels in beperkende omstandigheden (corona) dankbaar werk verricht. De komende periode (tot 30 juni) is het voor de jeugd nog mogelijk te trainen en het seizoen eventueel af te sluiten met het traditionele partijspel ouders vs kinderen.

Het is goed om te beseffen en te realiseren dat nagenoeg alle trainers en coaches van Lopik vrijwilligers zijn. En is zeker geen vanzelfsprekendheid. Zij doen dit, omdat ze het leuk en belangrijk vinden om onze jeugdspelers te begeleiden bij het leren voetballen. Deze vrijwilligers verdienen hiervoor alle lof en blijk van waardering! Een schouderklopje en een welgemeend woord van dank is dan ook op zijn plaats.

Heb je ook interesse en/of ambitie(s) en wil je op structurele of op projectbasis een bijdrage leveren aan de jeugdvoetbalopleiding van S.V. Lopik? Dan zien we jouw reactie met belangstelling tegemoet. Vanuit S.V. Lopik is er ondersteuning om jezelf (blijvend) te ontwikkelen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Jacco Borst of Davy Boon om de mogelijkheden te bespreken (info@svlopik.nl). Zij kunnen je dan ook informeren over een speciale bijeenkomst voor (nieuwe) trainers, die binnenkort plaatsvindt.

De bal ligt bij jou!