• Elke donderdagavond inloopspreekuur fysiotherapeut Bo de Jong

  30 apr 2024
 • Elke donderdagavond is fysiotherapeut Bo de Jong van JaNed Fysiotherapie vanaf 19.30 uur aanwezig voor een inloopspreekuur bij onze vereniging. Dit inloopspreekuur staat open voor alle leden van onze vereniging.

  Bo zal op de donderdagavond bij geblesseerde spelers/speelsters een diagnose stellen op basis van de klachten van de speler/speelster. De doelstelling is het herstel van het functioneren van pijnlijke gewrichten en spieren. De behandeling is gericht op de balans te herstellen tussen belasting en belastbaarheid. De behandelingen zullen plaatsvinden in de praktijk van JaNed Fysiotherapie bij Helmes Health Centre (Handelsweg 9a) in IJsselstein.

  Indien een speler/speelster een behandeltraject nodig heeft, dan zal Bo hierover individuele afspraken maken met de desbetreffende speler. Van belang is dat de speler dan goed zijn ziektekostenverzekering checkt hoeveel behandelingen er worden vergoed.

  Wil je langskomen op het inloopspreekuur op de donderdagavond tussen 19.30 – 20.30 uur? Dan ben je van harte welkom. Aan de afspraak tijdens het inloopspreekuur (stellen van een diagnose) zijn geen kosten verbonden. De spelers van de A- en B-selectie zullen - indien noodzakelijk - door verzorger Leo Meijer worden doorverwezen naar dit inloopspreekuur.

   

   

  Bo de Jong