• Grote dank aan alle vrijwilligers en sponsoren!

  28 mei 2024
 • Heb je het afgelopen seizoen weer heerlijk kunnen voetballen? Dit was niet mogelijk geweest zonder al die geweldige vrijwilligers die opnieuw de handen uit de mouwen staken voor onze club.

  Het voortbestaan van S.V. Lopik valt of staat bij de inzet van vrijwilligers. Sommigen van hen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan de bestuurders, de wedstrijdsecretaris of het onderhoudsteam. Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

  Een speciaal dankwoord gaat ook uit naar onze sponsors en onze businessclub. Dankzij jullie steun kunnen wij als vereniging blijven groeien en ontwikkelen. Jullie bijdragen zorgen ervoor dat we de nodige materialen kunnen aanschaffen, onze faciliteiten kunnen onderhouden en allerlei activiteiten kunnen organiseren voor onze leden.

  Nogmaals, een welgemeend dankjewel aan al onze vrijwilligers en sponsors. Jullie inzet en bijdrage zijn onmisbaar voor S.V. Lopik!

  Bestuur S.V. Lopik