• Na maar liefst 10 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor het beheer van onze kantine hebben Geurt de Groot en Corrie & Gijs Borst onlangs besloten te stoppen als kantinebeheerders. Ontzettend jammer, want zij hebben met hun inzet, gedrevenheid en passie ervoor gezorgd dat de kantine een belangrijke plaats en functie binnen de vereniging heeft gekregen. Niet voor niets blijft het na trainingen en wedstrijden lang gezellig in onze kantine, die ook nog eens belangrijke inkomstenbron voor de vereniging is.

Wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe beheerders, die onze leden, bezoekers en supporters graag in onze gezellige kantine ontvangen voor een hapje en een drankje, met name op de zaterdagen, de donderdagavonden en tijdens clubactiviteiten.

Onder de werkzaamheden vallen ook de inkoop voor de bar en keuken, het aansturen van alle barvrijwilligers en schoonmaakwerkzaamheden. Het is dan ook verstandig en praktisch om deze taken met meerdere personen te gaan invullen.

Voor meer informatie over het kantinebeheer kan contact worden opgenomen met Robert Bakker, bereikbaar via het e-mailadres voorzitter@svlopik.nl