• Lopik 2 weer terug na zeer geslaagd trainingskamp in Keulen

  10 jan 2023
 • Afgelopen weekend is ons tweede elftal op trainingskamp geweest in het Duitse Keulen om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, waarin zij op jacht gaan naar de eerste plaats.

  Vrijdagochtend is het team van trainer Davy Boon door kantinebeheerster Franka ontvangen in de kantine voor een kop koffie en een broodje. Vervolgens reisde het team per auto naar Keulen.
   
  Het programma startte op vrijdag met een training. Vervolgens werd er rondom het ijshockeystadio - de Lanxess Arena - wat gegeten en gedronken en bezocht het team een ijshockeywedstrijd. 

  Op zaterdag maakte Senioren 2 kennis met de nieuwe sport padel, een combinatie van tennis en squash. In een onderling toernooi bleek uiteindelijk Jaro en Jowi het beste team. Aansluitend werd de stad bezocht om wat cultuur te proeven tijdens een brouwerijtour. De dag werd afgesloten met een diner en een lange nacht in de bruisende stad.

  Op zondag maakten de mannen zich klaar om weer huiswaarts te keren, maar niet voordat de BayArena, het stadion van Bayer Leverkusen, was bezocht. Hier zijn zij door een Nederlandse gids rondgeleid om het weekend toch in voetbalsfeer af te sluiten. 

  Lopik 2 dankt alle sponsoren voor hun bijdrage bij elke wedstrijd. Zonder deze sponsoren was het trainingskamp niet mogelijk geweest! Nogmaals hartelijk dank!