• Mark Imandt blijft ook in het seizoen 2021/2022 trainer van S.V. Lopik. De oefenmeester uit Utrecht tekende vorig jaar een tweejarig contract, waarbij beide partijen hebben afgesproken de samenwerking na één seizoen te evalueren.

    Begin vorig jaar behaalde Mark Imandt zijn UEFA B-diploma, dat hem de mogelijkheid bood als eindverantwoordelijke voor een groep te gaan staan. Ondanks de korte samenwerkingsperiode door de coronacrisis is Imandt nog steeds erg blij met zijn komst naar S.V. Lopik. “Het bestuur, de staf en spelers hebben me een warm welkom gegeven, waardoor ik me al snel thuisvoelde. Ook ben ik verheugd over het voetbaltechnische beleid en de samenwerking binnen de vereniging. Bovendien heb ik geconstateerd dat er met de A- en B-selectie een solide basis ligt, die veel toekomstperspectief biedt."

    Het bestuur en de commissie Voetbaltechnische zaken kwamen tijdens de evaluatie tot de conclusie dat Mark Imandt een trainer is die het in zich heeft om spelers verder te helpen in hun ontwikkeling en stappen te zetten met de spelersgroep. Reden genoeg om ook het volgende seizoen de samenwerking met Mark Imandt voort te zetten.