• Mark Imandt vertrekt na dit seizoen bij S.V. Lopik

    19 nov 2022
  • Trainer Mark Imandt gaat na dit seizoen derdeklasser S.V. Lopik verlaten. De oefenmeester uit Lopik, die in 2020 voor het eerst als eindverantwoordelijke voor een groep stond, heeft er dan drie seizoenen opzitten bij de club.

    “We hebben tot op heden een uitstekende samenwerking, maar na drie jaar ben ik ook wel benieuwd naar een andere uitdaging”, geeft Imandt aan. Ook voor de spelersgroep is het goed dat er een nieuwe trainer komt, die weer andere prikkels geeft.

    Met Mark Imandt haalde S.V. Lopik een jonge, ambitieuze trainer binnen, die graag spelers verder wil helpen in hun ontwikkeling en beloftevolle jeugdspelers heeft ingepast in het eerste elftal. Vorig seizoen behaalde S.V. Lopik een zevende plaats in de derde klasse West 1 en miste het team van Imandt op een haar een periodekampioenschap. De doelstelling voor dit seizoen blijft handhaving in de derde klasse door te eindigen in het linkerrijtje.

    Vanzelfsprekend zal S.V. Lopik de komende periode op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor het hoofdtrainerschap bij S.V. Lopik.