• 🧡 🇳🇱 NEDERLAND OOOH NEDERLAND 🧡🇳🇱

Leden, supporters, junioren, senioren, pupillen, ouders, oranjefans… 🚨 OPGELET!

Op vrijdag 25 november organiseert de activiteitencommissie een Oranje-avond met als hoofd-entertainment de WK-wedstrijd Nederland 🇳🇱 tegen Ecuador 🇪🇨 op de grote- en kleine tv..

De Oranjea-avond vindt plaats in de kantine van onze vereniging en iedereen is welkom. Zorg dat je een leuke oranje outfit uit de kast trekt, neem je positieve feest-instelling mee en zorg dat je niet teveel eet, want het vet draait op dit moment al warm voor een recordaantal frikandellen dat gebakken gaat worden!

Daarnaast zullen we ook zorgen voor een leuke WK-voetbalquiz, waarbij de winnaar/winnares een passende prijs zal ontvangen🎉🏆🍻🍷

De kantine is open van 16:00 tot 22:00 voor alle bondscoaches die het beter weten dan onze eigen Louis van Gaal en met elkaar willen voor- en nabeschouwen. De wedstrijd begint om 17:00 uur ⚽. Aanmelden is fijn en kan bij Wilfred Werrie (06-83530987) of bij Rick Bouwman (06-28768227), zodat er rekening gehouden kan worden met de drukte.

Tot 25 november! 👋🏻

🦁 🦁 🦁