• S.V. Lopik had weinig moeite met hekkensluiter DVSU uit Utrecht en won met 3-1. Een domper was het uitvallen van Thijs Beekhuizen met ogenschijnlijk een zware knieblessure.

    De thuisclub kwam ondanks het zware veld goed uit de startblokken. DVSU liet - ondanks een overtal op het middenveld - veel ruimte aan de aanvallende middenvelders van Lopik, waardoor Thomas Bakker al in de 9de minuut de 1-0 op het scorebord bracht. Lopik was veel beter, maar had veel kansen nodig om de ruststand op 2-0 te bepalen. Jordy Keja maakte 10 minuten voor rust de verdiende 2-0.

    ,,In de tweede helft scoorde Jordy Keja opnieuw en was het pleit beslecht,” vertelde Lopik-trainer Jitse Boonstra. ,,We misten na een overtreding op Thijs Beekhuizen nog wel de toegekende strafschop. Kort daarna scoorde DVSU tegen. Op het zware veld kwamen we niet meer in problemen. Thijs Beekhuizen moest naar het ziekenhuis, waar ze hem door allerlei omstandigheden niet konden behandelen. Wat hij precies mankeert, weten we nog niet.”