• Op zaterdag 22 mei is gestart met de aanleg van een extra terras, liggend naast het huidige, overdekte terras. Als we straks weer publiek op ons sportcomplex mogen verwelkomen, is er met twee terrassen voldoende ruimte om afstand te houden, te genieten van een drankje en van een voetbalwedstrijd op veld 1!

Dank aan Ravesteijn Infra & Telecom B.V. voor het lenen van het materieel, waardoor het werk een stuk verlicht werd. Ook dank aan alle vrijwilligers die in de stromende regen de machines bedienden.

Op korte termijn moet de bestrating worden gelegd. Daarvoor zoeken we nog vele vrijwilligers. We doen bij deze dus een oproep om te helpen. Draag jij een steentje bij? Meld je dan aan via info@svlopik.nl. Alvast dank voor jouw hulp!