• De extreem droge zomer in combinatie met het besluit om de renovatiewerkzaamheden aan het trainingsveld uit te stellen heeft ertoe geleid dat het trainingsveld op dit moment niet aan onze wensen voldoet. Kunnen we dat direct en volledig oplossen? Helaas niet. Wel kunnen we – tegen een extra investering – het veld vlakker maken. Dat doen we door op korte termijn zogeheten dressgrond op het veld aan te brengen en dat vervolgens te slepen en rollen.

Uitstel renovatiewerkzaamheden
    Het uitstellen van de renovatiewerkzaamheden aan het trainingsveld heeft te maken met onze plannen eventueel te investeren in een kunstgrasveld. In het najaar moet duidelijk worden of dat financieel haalbaar is voor onze vereniging. Mocht dat niet het geval zijn, dan zal er onder andere een grote renovatie van het trainingsveld gaan plaatsvinden.

Gebruik wedstrijdvelden
    Het mag duidelijk zijn dat we de wedstrijdvelden zo min mogelijk willen gebruiken voor trainingen. Deze velden moeten namelijk zo goed mogelijk in conditie worden gehouden voor de wedstrijden op zaterdag. Het is sowieso uit den boze om een warming-up en/of sprintoefeningen op een wedstrijdveld te laten plaatsvinden. Bovendien is het bij (veel) regen niet toegestaan te trainen op de wedstrijdvelden. Er ontstaan in dat geval namelijk veel beschadigingen, die niet meer te herstellen zijn en waar je het gehele seizoen last van blijft houden.

We vertrouwen op ieders medewerking en begrip!