• De afgelopen 10 weken heeft iedereen die S.V. Lopik een warm hart toedraagt, zijn uiterste best gedaan om zijn boodschappen te doen bij PLUS Van Velzen en zoveel mogelijk muntjes voor onze vereniging te verzamelen. En dat is gelukt! Want we spaarden met z'n allen maar liefst € 947,86 bij elkaar! Een prachtig resultaat waarvoor wij iedereen hartelijk bedanken.

De finale van de spaaractie vond afgelopen zaterdagavond plaats. Met een enerverende pubquiz, zingend gepresenteerd door Michelle en een energieke Robin. Ruim 500 deelnemers van verschillende verenigingen streden om extra geld, bovenop het bedrag dat al met de muntjes werd gerealiseerd. Mede dankzij Tobias Lamens, die in de top 3 eindigde, verdienden we nog eens € 250,- extra voor onze vereniging.

Wij bedanken PLUS Van Velzen voor de organisatie van de genoemde spaaractie. Als lokale en maatschappelijk betrokken onderneming onderstreept deze Lopikse supermarkt opnieuw zijn sterke binding met verenigingen en staat het team van PLUS Van Velzen altijd open voor nieuwe ideeën om gezamenlijk tot mooie resultaten te komen.