• Update 11-3: het schema is aangepast met een kwartier "wisseltijd" tussen de trainingen om de drukte tijdens het wisselen te minimaliseren.

Update 8/3: het trainingsschema is aangepast met senioren 4 en senioren 5.

De aangekondigde versoepelingen van de overheid maken het mogelijk dat een deel van onze senioren (tot 27 jaar) weer het veld op mag! We zijn dan ook direct aan de slag gegaan om - rekening houdend met de avondklok en de status van de velden - een nieuwe indeling van het trainingsschema te maken.

Tot zaterdag 6 maart 2021 kan er alleen op het trainingsveld worden getraind. Na deze datum gaan we ook de wedstrijdvelden inzetten voor de trainingen, zodat alle teams weer maximaal kunnen trainen. Hierbij blijven we uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden en de gevolgen daarvan voor de velden. Zorg er als trainer wel voor dat een warming-up of conditietraining alleen op het trainingsveld plaatsvindt. Gedurende de avondklok trainen de senioren één keer per week. Zodra de avondklok eraf gaat, kunnen de senioren - indien gewenst - twee keer per week trainen. En mocht je als team op een vrijdagavond of op zaterdag willen trainen, dan kun je dit verzoek indienen bij Dave van den Bosch via het e-mailadres vtz@svlopik.nl of via een whatsapp-bericht naar hem.

Bekijk hier het nieuwe trainingsschema.

Verder doen wij een dringend beroep op alle leden en vrijwilligers om zich aan de onderstaande richtlijnen te houden:
    - Bij trainingen is er alleen toegang voor spelers, trainers/leiders en noodzakelijke vrijwilligers.
    - Ouders brengen hun kinderen tot aan het toegangshek en gaan daarna weer weg.
    - De kantine en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
    - Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
    - De materiaalruimte bij het trainingsveld kan slechts door één persoon tegelijk worden betreden.
    - Blijf thuis met klachten.

Ten slotte willen we alvast melden dat we naar de mogelijkheid kijken ons sportcomplex gedurende de zomermaanden open te houden voor trainingen en oefenwedstrijden. Op deze manier kan iedereen zich optimaal voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen en kunnen we onze leden een klein beetje tegemoetkomen voor de trainingen die door de coronacrisis niet konden doorgaan.

Bestuur S.V. Lopik