• S.V. Lopik en de KNVB organiseren op dinsdag 9 maart 2021 een ‘Digitaal Avondje Rinus’ en jij bent daarvoor van harte uitgenodigd!

    Wij richten ons daarbij vooral op de jeugdtrainers. Jeugdtrainers hebben immers elke week weer de uitdaging om de trainingen zodanig in te vullen dat kinderen lachend komen, lachend weggaan, weer uitkijken naar de volgende training en ook weer iets beter geworden zijn.

    Het vraagt best veel van jeugdtrainers om dit elke week weer te realiseren. Het is ook een grote (mede-)verantwoordelijkheid die op de schouders van jeugdtrainers rust. Zij zijn immers (samen met de coach) de mensen die het plezier en de ontwikkeling van jeugdvoetballers beïnvloeden en daarmee ook een belangrijke rol spelen in het behoud van leden. Vanuit die gedachte bieden wij de jeugdtrainers een bijeenkomst aan, waarin wij de mogelijkheden van Rinus, de online assistent-trainer voor elke jeugdtrainer, duidelijk maken. Rinus – te volgen via de computer, tablet of als app op de telefoon - zorgt voor veel afwisselende oefenstof tijdens de trainingen. Het gaat hierbij onder andere over trainingsvormen voor O6 t/m O19 en complete trainingen.

    Op dinsdag 9 maart van 19.00 tot 20.30 uur organiseren wij samen met Leroy de Visser (KNVB-projectmedewerker) via TEAMS een digitale bijeenkomst voor alle jeugdtrainers. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Wellicht ben je leider of overweeg je in de toekomst een team te gaan trainen. Schrijf je dan ook in!

    Interesse? Geef je dan op voor zaterdag 27 februari a.s. op bij Johan Lamens via het e-mailadres johan.lamens@ziggo.nl of via (06) 24 52 68 33. Je ontvangt daarna vanuit de KNVB een TEAMS-uitnodiging!