• Het bestuur van S.V. Lopik nodigt alle leden van harte uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering op maandag 22 maart 2021 om 19.45 uur. Door de huidige situatie zal deze vergadering dit keer online – via Microsoft Teams - plaatsvinden. U kunt deelnemen door op onderstaande link te klikken:

Titel: Algemene Leden Vergadering S.V. Lopik
    Tijd: 22 mrt. 2021 19:45:00

Deelnemen via uw computer of mobiele app
    Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Wilt u punten inbrengen naar aanleiding van onderstaande agenda? Stuur ze dan uiterlijk 18 maart naar info@svlopik.nl.

Op de agenda staan het financieel verslag van het seizoen 2019/2020 en de begroting voor het seizoen 2020/2021, alsmede de verkiezingen van bestuursleden en een update van alle commissies binnen het bestuur.

Voor wat betreft de bestuursverkiezingen zijn Robert Bakker (voorzitter) en Franka Keja (secretaris) aftredend en herkiesbaar. Verder heeft Ernst-Peter Scheffer zich kandidaat gesteld voor de functie van penningmeester. Ten slotte zijn we nog steeds op zoek naar een bestuurslid voor alle activiteiten binnen onze vereniging. Mocht jij je kandidaat willen stellen voor een bestuursfunctie binnen S.V. Lopik, dan kan dit bij onze secretaris Franka Keja (info@svlopik.nl).

Agenda algemene ledenvergadering S.V. Lopik

01.  Opening

02.  Ingekomen stukken en mededelingen

03.  Notulen van de algemene ledenvergadering van 20 november 2019