• Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo is besloten om vanaf woensdag 14 oktober alle wedstrijden in de amateurvoetbalcompetities voor de komende vier weken voorlopig stil te leggen. Bovendien zijn de kleedkamers vanaf de genoemde datum gesloten en blijft onze kantine dicht. Verder gelden vanaf 14 oktober de onderstaande maatregelen en regels op ons sportcomplex. Wij doen een dringend beroep op alle leden en vrijwilligers om zich hieraan te houden.

- Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar (teams t/m JO19) mogen blijven trainen. Ze hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.

- Volwassenen mogen ook blijven trainen, maar dan in groepen van maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand van elkaar. De groepen moeten onderling ruime afstand houden met een duidelijke afbakening en mogen niet mengen. Jouw trainer zal binnenkort aangeven of er van deze optie met jouw team gebruik wordt gemaakt en vanaf welk datum de genoemde trainingen gaan plaatsvinden.

- Er kan worden getraind op de reguliere trainingstijden. Een aangepast trainingsschema volgt nog. Op zaterdag is het sportpark vooralsnog gesloten.

- Bij trainingen is er alleen toegang voor spelers, trainers/leiders en noodzakelijke vrijwilligers. Toeschouwers zijn niet toegestaan. Ouders brengen hun kinderen tot aan het toegangshek en gaan daarna weer weg.

- De kleedkamers zijn tijdens de trainingen voor alle teams gesloten.

- De materiaalruimte bij het trainingsveld kan slechts door één persoon tegelijk worden betreden.

- Er worden bij S.V. Lopik geen onderlinge oefenwedstrijden gespeeld.

Houd je aan alle veiligheids- en hygiëneregels!
    - Was je handen voor en na de training.
    - Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
    - Schud geen handen.
    - Houd 1,5 meter afstand.
    - Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
    - Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38° C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
    - Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID-19).