• Veel belangstelling voor S.V. Lopik op jaarmarkt

13 jun 2022
  • Op zaterdag 11 juni was S.V. Lopik aanwezig op de Lopikse jaarmarkt. Met een prachtig versierde kraam en een groot opblaasbaar doel op een centrale plek op de markt waren wij niet te missen. De kraam van S.V. Lopik werd druk bezocht en tientallen kinderen hebben meegedaan aan het snelheidschieten en voetbalbowling. Kortom, het was een groot succes! Dank aan alle vrijwilligers van S.V. Lopik voor hun inzet bij de kraam en activiteit.

Inmiddels hebben de winnaars van het snelheidschieten en voetbalbowling een mail of sms ontvangen. De winnaars van de prachtige WK-voetbal zijn: Stiene Lodder, Frank Verwaal, Tijs Mooijekind en Ziva Cooiman. De winnaars van de S.V. Lopik-dopper zijn: Nadèche de Jong, Dorenzo v.d. Poel, Bram Cooiman, Jens Aitbeyerse, Marit Verhoef en Lenn Boere. Gefeliciteerd! Jullie kunnen de prijs komen ophalen op zaterdag 18 of 25 juni tussen 9:30 en 11:30 uur bij S.V. Lopik. Ook is het mogelijk om de prijs op te halen tijdens de slotdag van zaterdag 2 juli.

Vond je het snelheidschieten of voetbalbowling nou helemaal te gek en lijkt het je het leuk om mee te doen met nog meer gave voetbalspelletjes? Meld je dan snel aan voor het 10-kamp bij S.V. Lopik op zaterdag 2 juli! Meedoen aan het 10-kamp kan ook als je (nog) geen lid bent van de voetbalvereniging en je vriendjes/vriendinnetjes zijn ook van harte welkom! Zien we jou dan weer?

Via deze link kun je je aanmelden voor 10-kamp.