• Voetbalplaatjesboek S.V. Lopik bij PLUS Van Velzen

13 sep 2022
  • Al decennialang heeft het sparen van voetbalplaatjes iets fascinerends. Het is immers iedere keer weer spannend om te ontdekken welke spelers er in een pakje zitten, welke plaatjes je dubbel hebt en met wie je ze kunt ruilen. En hoe snel je je favoriete team compleet hebt. Maar natuurlijk droom je ook wel eens van je eigen voetbalplaatje. Een droom die nu waarheid wordt! Want supermarkt PLUS Van Velzen lanceert in het najaar de derde editie van het voetbalplaatjesboek van S.V. Lopik. Een prachtig album van alle leden van S.V. Lopik, dat het verenigingsgevoel verder zal versterken en een tastbare herinnering is dat je je hele leven bewaart.

Op zaterdag 17 september is er een fotograaf in ons clubgebouw aanwezig om alle leden, trainers en leiders individueel op de foto te zetten én een teamfoto te maken. Er is een schema opgesteld met tijdsblokken waarbinnen een team aanwezig dient te zijn. Via jouw trainer of leider hoor je om welke tijdstippen dat gaat.

Voor straks veel spaarplezier toegewenst!

Voetbalplaatsboek editie seizoen 2014/2015