• Na de thuisnederlaag tegen Altius in de bekercompetitie werd ook de tweede wedstrijd tegen Roda'23 in Amstelveen niet door Lopik gewonnen. In het eerste kwartier van zowel de eerste als tweede helft was het elftal van Mark Imandt de bovenliggende partij. De ervaren thuisclub liet de Lopikenaren hun gang gaan en sloeg in de twee resterende halve uren momenten toe. ,,Na de 1-0 raakten we van slag; er is werk aan de winkel,” merkte Imandt op.

De selectie is ten opzichte van vorig seizoen vrijwel niet gewijzigd. Wel probeert trainer Mark Imandt tijdens de oefenwedstrijden en bekercompetitie een aantal nieuwe speelwijzen uit, wat voor veel spelers nog wat onwennig voelt. Daardoor lopen de combinaties nog niet optimaal en staat het verdedigend niet altijd goed. De komende twee wedstrijden bieden de mogelijkheid om het fijn te slijpen, zodat de competitie met vertrouwen tegemoet kan worden gezien.