•  

    Tijdens de kerstvakantie heeft er een geslaagd zaalvoetbal tweedaagse plaatsgevonden in sportzaal De Wiekslag in Lopik. Op dinsdag 27 december werd er ’s ochtends afgetrapt met een leuke training voor de mini’s en de JO10-1 onder leiding van Els van Rooijen. Aansluitend werd er een te gekke en bovenal leerzame clinic gegeven door freestyler Guido van Moorselaar waar de mooiste trucs uit de kast werden gehaald. De dag werd afgesloten met een sportief toernooitje.

     

    De volgende dag, woensdag 28 december, waren de JO18, JO19 en de senioren van de partij voor het zaalvoetbaltoernooi. De opkomst in de sporthal was groot, waar er eerst een spannende poulefase plaatsvond. Tijdens deze poulefase (8 teams verdeeld over 2 poules) stond de eindstand van beide poules pas vast nadat de laatste wedstrijd was gespeeld. Vervolgens brak de knock-out fase aan en na een zinderende finale kwam er uiteindelijk één team als winnaar uit de strijd. Ter afsluiting van een zeer geslaagd toernooi stond ons geweldige kantineteam klaar bij SV Lopik voor een lekker hapje en een drankje.

     

    Namens de activiteitencommissie willen wij alle vrijwilligers en deelnemers bedanken voor hun inzet! Houd ook onze site de komende tijd in de gaten, want de activiteitenkalander voor de tweede seizoenshelft komt er aan…