• Sponsorgelden zijn voor  S.V. Lopik van essentieel belang. Door een zich steeds meer terugtrekkende (lokale) overheid, is deze financiële steun noodzakelijk om alle activiteiten voor onze leden te kunnen blijven uitvoeren. Wij hebben verschillende mogelijkheden waarop particulieren en bedrijven ons kunnen sponsoren. In de sponsorfolder (klik hier voor pdf) heeft u alle mogelijkheden op een rij.

  Sponsoring; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Voetbal draagt bij aan de vorming en ontwikkeling van onze leden, aan hun gezondheid en zorgt voor onderlinge verbondenheid. Sociale contacten zijn belangrijk voor de circa 100 vrijwilligers die actief zijn binnen de vereniging. Onze vereniging heeft ruim 550 leden, waarvan ruim 290 jeugdleden en ruim 260 senioren. Wekelijks komen onze leden 3 maal op het sportpark (trainingen en wedstrijden), daarnaast komen wekelijks vele sportclubs uit de regio op ons sportpark… Uw sponsoruiting wordt daardoor veelvuldig gezien!

  Sponsormogelijkheden

  • De huidige hoofdsponsoren van S.V. Lopik zijn:
   RIT B.V. en Klever Boor- en Perstechniek B.V. 
  • Teamsponsoring
   U kunt individuele teams sponsoren. Daarvoor hebben we verschillende sponsorpakketten. U kunt kiezen voor het brons, zilver, goud of platina pakket. Lees in de sponsorfolder meer over deze pakketten.
  • Sponsoring op maat:
   - Reclamebord hoofdveld
   - Reclamebord pannaveld
   - Balsponsor
   - Banner website / Kantine TV
   - Kartonnen koffiebekers kantine bedrukt met bedrijfslogo
   - Sponsoring van toernooien georganiseerd door S.V. Lopik
   - Sponsoring in natura door beschikbaar stellen goederen
   - Donaties; sponsoring waarbij u mee kunt beslissing over de besteding
  • Club van 100

  Zoals bij veel voetbalverenigingen het geval is, kent ook S.V. Lopik een Club van 100 geboren in het guldentijdperk (daar is de naam op gebaseerd), maar we hebben uiteraard de bijdrage aangepast aan de huidige valuta; de Euro. De club van 100 kent vele particulieren die de vereniging een warm hart toedragen. Zij doen dit door de vereniging financieel te steunen. Leden van de Club van 100 betalen € 50,00 per jaar. De gelden worden besteed aan diverse activiteiten van of doelen voor de vereniging. Iedereen binnen de vereniging die een goed idee of initiatief heeft, kan er een beroep op doen. Echter het bestuur van de Club van 100 bepaalt uiteindelijk of er een geldbedrag beschikbaar wordt gesteld

  Business Club S.V. Lopik
  Een logische en belangrijke volgende stap binnen onze vereniging was in 2017 de oprichting van een Business Club. Inmiddels heeft Business Club S.V. Lopik 25 leden mogen begroeten. Naast het netwerken kunnen de leden van de Business Club ook aan een aantal speciale activiteiten deelnemen. Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Tony Haars of Leon Versluis via het e-mailadres bcl@svlopik.nl.

  Contactgegevens sponsoring
  Heeft u belangstelling in één of meerdere sponsormogelijkheden? Laat het ons dan weten. Wij willen graag met u om tafel om de mogelijkheden met u door te nemen. Contactpersoon: Jelle Lamens (bestuurslid Sponsoring & PR).

  E-mail: sponsoring@svlopik.nl       


  Klik hier voor de sponsorfolder